Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus.

Mides:

10,30 m2

Preu:

Des de 198€/mes

Estat:

Llum natural i moblat

Servei de recepció:

Inclòs 

Domicili social:

Inclòs

Sala de juntes/formació:

3 hores mensuals

Últim despatx individual amb llum natural. Completament moblada llestes per començar a treballar des del primer dia.

Una dels despatxos més econòmics que trobaràs a CN, petit però acollidor, es una fantàstica opció per aquelles empreses que acaben de començar.

Centre de Negocis CN de Girona oferix més de 20 anys d’experiència, oferint les seves instal·lacions i gestió a les empreses que volen instaurar la seva seu a Girona.

Molts professionals han passat per les nostres intal·alcións, creixent cada dia més, i nosaltres orgullosos de poder facilitar-lis les seva feina a través de la nostra gestió.

T’interessa aquesta oficina?

Demana’ns més informació sense compromís

Sol·licita més informació del despatx que millor encaixi amb tu!

Altres despatxos disponibles

Despatx 24

Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus. 19,56 m2 Des de 540€/mes Reformat i moblat Inclòs  Inclòs 3 hores mensuals Ampli i lluminós despatx ideal per a dues persones. Acabat de reformar i completament moblada llestes per començar a treballar...

Lloguer despatx 31 CN Girona

Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus. 11,88 m2Des de 145€/mesCompletament equipatInclòs Inclòs3 hores mensualsCentre de Negocis CN de Girona oferix més de 20 anys d'experiència, oferint les seves instal·lacions i gestió a les empreses que...

Plans assequibles per a qualsevol pressupost

1
Hola, en què podem ajudar-te?
Powered by