Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus.

Mides:

19,56 m2

Preu:

Des de 540€/mes

Estat:

Reformat i moblat

Servei de recepció:

Inclòs 

Domicili social:

Inclòs

Sala de juntes/formació:

3 hores mensuals

Ampli i lluminós despatx ideal per a dues persones. Acabat de reformar i completament moblada llestes per començar a treballar des del primer dia.

Trobaràs un espai diàfan i funcional, decorat amb elegància i inspiració minimalista. El terra de parquet és un dels aspectes que més ha cridat l’atenció dels nostres clients, però la resta de detalls no es queden endarrere!

Centre de Negocis CN de Girona oferix més de 20 anys d’experiència, oferint les seves instal·lacions i gestió a les empreses que volen instaurar la seva seu a Girona.

Molts professionals han passat per les nostres intal·alcións, creixent cada dia més, i nosaltres orgullosos de poder facilitar-lis les seva feina a través de la nostra gestió.

T’interessa aquesta oficina?

Demana’ns més informació sense compromís

Sol·licita més informació del despatx que millor encaixi amb tu!

Altres despatxos disponibles

Despatx 09

Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus. 10,30 m2 Des de 198€/mes Llum natural i moblat Inclòs  Inclòs 3 hores mensuals Últim despatx individual amb llum natural. Completament moblada llestes per començar a treballar des del primer dia. Una...

Lloguer despatx 31 CN Girona

Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus. 11,88 m2Des de 145€/mesCompletament equipatInclòs Inclòs3 hores mensualsCentre de Negocis CN de Girona oferix més de 20 anys d'experiència, oferint les seves instal·lacions i gestió a les empreses que...

Plans assequibles per a qualsevol pressupost

1
Hola, en què podem ajudar-te?
Powered by