Google es va actualitzar per tal de donar suport a totes aquelles petites i mitjanes empreses, ja que són aquestes les que realment han sofert a causa de les pèrdues generades per la COVID-19.

D’aquesta manera Google compta amb apartat exclusiu per les PIMES mitjançant la qual aquestes poden crear i descarregar un pla personalitzat per tal d’incrementar la seva presència en línia, així com tenir accés a diferents eines de gestió que són gratuïtes.
En aquest sentit la incorporació de les eines tecnològiques va marcar un punt d’inflexió en la “supervivència” de teixit empresarial. Segons Google informa, van desenvolupar noves eines gratuïtes, iniciatives de formació i un assessorament continuat per tal de donar suport a les més de 25 milions de pimes actives que hi ha ara mateix en Europa. Alguns d’aquests instruments són:

– GROW MY STORE: permet analitzar de manera més ràpida i senzilla la pàgina web. En concret compara els resultats amb altres pàgines i dóna a conèixer les àrees de millora.

– TEST MY SITE: els usuaris poden calcular el temps que tarda a carregar-se una pàgina web mòbil. L’objectiu d’aquesta aplicació és millorar les pàgines web per tal de no perdre visitants quan hi ha molts d’usuaris.

-GOOGLE MY BUSINESS: permet a les empreses aparèixer de forma gratuïta en Google Maps, i a més a més amb Marketing Kit.

 – MARKET FINDER: amb aquesta eina les empreses podran donar els seus serveis de forma internacional.

– THINK WITH GOOGLE: las empreses podran trobar molts recursos i informació. Estudis de mercat, tendències publicitàries i molts articles que podran ajudar que el seu negoci vagi creixent.

Vols començar un nou projecte?

Sol·licita un pressupost