L’oficina virtual li permet oferir una bona imatge d’empresa, amb una àmplia varietat de serveis de suport

Gràcies a la domiciliació de societats es poden minimitzar els costos d’estructura, reduint així les despeses inicials d’una oficina física, que poden arribar a ser molt elevats

Un centre de negocis ofereix tots els serveis que necessita una empresa pel correcte funcionament d’aquest, buscant reduir al màxim els costos mensuals als seus clients, i, el servei d’oficina virtual, es el servei perfecte per aquelles empreses que no necessiten un espai físic per poder desenvolupar la seva activitat empresarial, però volen oferir una bona imatge de la seva empresa.

Quin serveis inclou una oficina virtual?

Permet situar el seu negoci en una direcció privilegiada, oferint una bona imatge d’empresa i amb una àmplia varietat de serveis de suport.

Els serveis bàsics inclosos en una oficina virtual són la gestió i atenció de les seves trucades i correspondència, oferint a les multinacionals en expansió, petites i mitjanes empreses, autònoms i freelance, disposar d’una direcció comercial i un telèfon local.

Permet estar connectat de forma permanent amb els clients i atendre tots els seus contactes des de qualsevol part de món. D’aquesta manera, podrà dedicar aquest temps estalviat en romandre en un despatx físic a altres activitats més productives.

 

 

Plans sobre oficina virtual

 

 

Sol·licita un pressupost

Envien’s un missatge amb el servei que més encaixi amb el teu projecte i et contestarem de seguida amb un pressupost que s’adapti a les teves necessitats!