Oficina virtual

Mantingui el seu negoci atès en tot moment sense necessitat de tenir una oficina llogada a CN

Possiblement la manera més efectiva de reduir els costos de la seva empresa

El servei d’oficina virtual està pensat per aquelles persones que no necessiten tenir un lloc fix on desenvolupar la seva feina, però volen gaudir de tots els recursos que oferiria aquest.

És per això que CN ofereix l’opció de l’Oficina Virtual, que posa a les seves mans la possibilitat de tenir els recursos necessaris que requereix un negoci com són el de Domicili Social, recepció de trucades, assistent virtual, … Sense la necessitat de contractar una oficina fixa al centre.

 

 

Plans sobre oficina virtual

 

 

Necessita més informació?

Envien’s un missatge amb el servei que més encaixi amb el teu projecte i et contestarem de seguida amb un pressupost que s’adapti a les teves necessitats!

També et pot interessar

AUTÒNOMS. ¡ÉS EL VOSTRE MOMENT!

El Govern de la Generalitat, el dia 3 de novembre va aprovar una ajuda de 2.000 euros per als treballadors autònoms.El Departament de Treball destinarà una partida pressupostària de 20 milions d'euros i la mesura preveu beneficiar uns 10.000 treballadors per compte...

Si ets o vols ser autònom, t’interessa!

A causa del gran impacte que ha generat la pandèmia que estem vivint. El Govern va decidir de nou adoptar uns mecanismes de suport per les empreses i autònoms. En aquest cas ens centrarem en els autònoms, que ha sigut un dels col·lectius més perjudicats durant aquests...

Abrir chat
1
Hola, en què podem ajudar-te?