PREGUNTES FREQÜENTS 

CENTRE DE NEGOCIS

← TORNA A L’INICI 

Generals:

Què és un centre de negocis?

És un espai que et permetre llogar despatxos o oficines amb tots els serveis que necessites, oferts d’una forma centralitzada com són la recepció, sala d’espera, sala de reunions, etc. I oferts per personal del centre.

Quin tipus d'empresa puc trobar en un centre de negocis?

A un centre de negocis pots trobar tota classe d’empreses; PIMES, Start Up, Freelance, departaments d’empreses grans o en expansió, autònom i emprenedors. A cn busquem adaptar-nos al màxim a les necessitats dels nostres clients oferint un servei completament personalitzat.

Puc entrar sempre que vulgui a meu despatx?

Actualment, podràs accedir sempre dins del nostre horari d’atenció al client que és de 8:00h del matí a 20:00h del vespre de dilluns a divendres. Tot i que estem valorant la possibilitat que es pugui accedir 24/7.

Què m'ofereix un centre de negocis?

És l’espai ideal per treballar i crear noves relacions professionals. Gaudir de tots els serveis que necessites pel funcionament de la teva empresa des del primer dia. Flexibilitat de lloguer.

Quina direcció puc fer servir per a la meva empresa?

Amb la contractació de qualsevol dels nostres serveis mensuals t’inclou el domicili social, així que un cop signat el contracte podrà fer servir la direcció del nostre centre a les seves targetes i pels organismes oficials.

El lloguer de despatx inclou el servei de recepció?

Sí, cn ofereix el servei de recepció, que inclou les teves visites, trucades i missatgeria. També compte amb una sala d’espera i zona de cafeteria pels teus clients.

Lloguer per hores:

Puc fer servir la sala de juntes si tinc un pack d'hores de despatx?

Sí, tot i que, la reserva d’1 hora de sala de juntes equivaldrà a 2 hores de despatx.

Amb quant de temps d'antelació haig de fer una reserva?

Fins una hora abans pots fer la teva reserva, sempre que hi hagi disponibilitat, Consulatar sempre que vulguis la nostra disponibilitat truca-nos o aquí.

Què passa si haig d'anul·lar una reserva?

No passa res, pots anul·lar qualsevol de les teves reserves amb un mínim d’antelació de 12 hores, ja sigui, trucant, enviant un missatge o a través del mateix correu de confirmació.

Puc fer una reserva si no tinc un paquet d'hores contractat?

Sí, tot i que, si contractes un paquet d’hores el preu per hora serà millor. Consulta els nostres paquets aquí.

Puc fer servir la direcció del centre de negocis si tinc un pack d'hores?

En el cas dels lloguers per hores, no pots fer servir la direcció del centre de negocis amb les teves relacions comercials ni amb tercers, però, sí que pots contractar un servei de domicili social des de 35 € / mes, IVA no inclòs, consulta els nostres plans aquí.

Quina vigència té el paquet d'hores que contracti?

El paquet d’hores té una vigència d’un any des del moment de contractació.