Un espai que et permetrà desenvolupar la teva activitat  empresarial

Un centre de negocis ofereix tots els recursos d’una gran empresa, amb menys costos.

Comencem pel principi, què és un centre de negocis?

Un centre de negocis és espai físic que ofereix serveis d’allotjament tan físic com d’oficina virtual a diferents empreses que vulguin obrir una seu a Girona amb l’objectiu de crear un espai de desenvolupament empresarial amb tots els recursos necessaris per dur a terme la seva activitat.

Ofereixen despatxos i sales de reunions i formacions, així com, també és habitual disposar d’oficines virtuals, servei de recepció i domicili social.

En definitiva, en un centre de negocis s’ofereix els següents serveis:

Despatx 21

Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus. 20,71 m2 Des de 450€/mes Reformat i moblat a estrenar Inclòs  Inclòs 3 hores mensuals Ampli i lluminós despatx ideal per a dues persones. Acabat de reformar i completament moblada llestes per començar a...

leer más

Lloguer despatx 31 CN Girona

Troba el pla perfecte per al vostre negocis. Veure plans i preus. 11,88 m2Des de 145€/mesCompletament equipatInclòs Inclòs3 hores mensualsCentre de Negocis CN de Girona oferix més de 20 anys d'experiència, oferint les seves instal·lacions i gestió a les empreses que...

leer más

Plans d'oficina virtual 

Sol·licita un pressupost

Envien’s un missatge amb el servei que més encaixi amb el teu projecte i et contestarem de seguida amb un pressupost que s’adapti a les teves necessitats!

1
Hola, en què podem ajudar-te?
Powered by